A marketing meghatároz, a valós élmény új szintre emel
élmény /eːlmeːɲ/ főnév – egy esemény vagy történés, amely hatással van valakire|

Hiszünk abban, hogy…

...az élményalapú marketinggel élő kapcsolatot tudunk teremteni a vállalkozásod és a közösséged között.

Azért mert…

… először mélyre kell ásnod a felfedezetlen, valódi értékekért. Megmutatjuk, hogy unalmas reklámkampányok helyett miért érdemes az élmények felől megszólítani az embereket. 

Hogyan csináljuk?

Új marketing-modellünk a megosztás (marketing-sharing) elvére épül. Amennyiben a Diversity Advertising szolgáltatását választod, lesz egy saját marketingesed, akit mi képzünk és mi is fizetünk.

Projektjeink

VIBE

Kálnoky Castle

Schleich

Untold Festival

Limitless

Development timeline

Diversity Advertising
Diversity Advertising
Diversity Advertising
Diversity Advertising
Diversity Advertising
Diversity Advertising
Diversity Advertising
Diversity Advertising
Diversity Advertising
Diversity Advertising
Hozzájárulásuk túlmutat a közösségi média oldalak létrehozásán: fontos szerepet játszanak a valódi közösségi érzés kialakításában.

Kovács Ildikó

Fomco Imobiliare & Wood, marketing manager

A professzionalizmus és a rugalmasság egyaránt fontos egy fesztivál megszervezése során. A Diversity csapata ezekkel járult hozzá a VIBE Fesztivál sikeréhez.

Rés Konrád Gergely

VIBE Fesztivál, Igazgató

Több mint két évig dolgoztam együtt a csapattal és hálás vagyok, hogy több mint 50 ezer követőt gyűjtöttünk össze az általuk kezelt közösségi oldalon. A csapat nyitott szellemiségű, minden problémára képes gyors választ adni.

Soós Júlia

Magyar turisztikai ügynökség, Magyarország

Nemrég volt szerencsém együtt dolgozni a Diversityvel és el kell mondanom, hogy csodálatos tapasztalat volt. A kezdetektől fogva jól talált a szó a kapcsolattartó menedzserrel, Gergővel, aki lenyűgözött nagyszerű kommunikációs képességeivel és azzal, hogy mindig készségesen a rendelkezésünkre állt.

Böjte Izabella

Destination Equilibrium, Tulajdonos

Megtiszteltetés volt a Diversity csapatával együtt dolgozni. Energikusságuk, dinamizmusuk fontos volt számomra. Hirdetési kampányaiknak köszönhetően jelentősen megugrott cégüknél az értékesítés.

Boldizsár Gyöngyvér

Optik-shop Optipar, Tulajdonos

Összekapcsoljuk vállalkozásodat és közösségedet

A Diversity meggyőződése szerint a marketing nem egy eszköz, hanem egy szemléletmód: ott kezdődik, amikor és ahol megtalálod, hogy ki vagy és miért dolgozol. Mi segítünk ezt felszínre hozni, majd hozzáadjuk azt, amit mi tudunk a legjobban: élményt nyújtani. Ez az a hozzáadott érték, ami segít élő kapcsolatot teremteni a jól meghatározott közösséggeddel.

  • Fiatal és rugalmas csapat
  • Több mint tízéves szakmai tapasztalat
  • Nyitottság az innovációra

Megtalálsz: